Selectează o Pagină

Oferta noastră
de Crăciun

De sărbători, când magia devine realitate și visurile se materializează, noi venim cu o generoasă ofertă pentru tine și afacerea ta. Am pregătit pentru clienții noștri câteva cadouri frumoase. Alege cadoul ce ți se potrivește mai bine!

Avem cadouri pentru toate gusturile.

Tu alegi cadoul pe care ți-l oferim. Plasează  la noi comanda ta de tipar digital și vino să-ți iei cadoul de Crăciun!

Print

OFERTA NOASTRĂ DE SĂRBĂTORI

TU ÎȚI ALEGI CADOUL

01. Plasezi o comandă de tipar digital în valoare de 1000 de lei și noi îți oferim gratis un set de 100 cărți de vizită color sau beneficiezi de o reducere de 5%.

02. Dacă ai o comandă de 2000 lei și mai mult, îți oferim, la alegere, două seturi de cărți de vizită a câte 100 bucăți sau beneficiezi de o reducere de preț de 10%.

Cum îți iei cadoul

Afli prețul comenzii tale

Ne suni la numărul de telefon 062004419 sau ne scrii la editura.unu@gmail.com și îți spunem prețul comenzii tale.

Achiți avansul și îți alegi cadoul

După ce am convenit asupra prețului și a termenului de livrare, achiți 50% din costul comenzii. Dacă ai o comandă de 1000 de lei, îți oferim cadou un set de cărți de vizită sau o reducere de preț de 5%. Dacă ai o comandă de 2000 lei și mai mult, ai două seturi de cărți de vizită sau o reducere de preț de 10%. 

Ridici comanda și cadoul

Când comanda ta este gata, te contactăm și vii să-ți ridici produsele comandate și cadoul ales.

Avem cadouri și după sărbători!

Ai parte de cashback, începând cu a doua comandă plasată la noi.

Sărbătorile trec,
epopeea cadourilor continuă.

Află prețul pentru cea de a doua comandă de tipar digital și noi îți vom întoarce 10% din costul ei la plasarea următoarei comenzi. Și asta va dura la infinit: vei beneficia de 10% cashback la fiecare comandă ulterioară.

Prima comandă

După cum știi, la prima comandă îți alegi un cadou: un set de cărți de vizită sau reducere 5%, dacă suma comenzii este de 1000 lei. Ori ai două seturi de cărți de vizită ori reducere de 10%, dacă suma comenzii tale este de 2000 de lei și mai mult.

A doua comandă

Plasezi la noi a doua comandă de tipar digital și noi îți întoarcem 10% din costul ei în momentul când vei plasa cea de a treia comandă, indiferent cât va costa.

Comanda a trei și ulterioarele

Plasând fiecare comandă, începând cu a treia, beneficiezi de cashback în valoare de 10% din costul comenzii precedente.